Barer hvor du kan se sport i Drammen


Drammensere holder mye stolthet til byen sin, samt Strømsgodset og Aass Bryggeri. Møter du en drammenser er du garantert at vedkommende har varme ord å si om både fotballaget og det lokale ølet. Derfor er det også på sitt rene at byen byr på et bra utvalg av steder å se sport mens man nyter en kald pils. Her har du mye å velge mellom.

Rene sportspuber

Drammen har flere rene sportspuber og en av dem er Goggen. Oppkalt etter byoriginalen Georg Nilsen, ønsker denne lille sportsbaren på Bragernes Torg å ivareta Drammens tradisjoner og historie. Her får du sport på TV i en intim atmosfære. Skulle du bli sulten har de også pølser i kjelen bak baren, servert i samme stil som Goggen selv serverte dem en gang i tiden fra sin pølsebod. Sport kan du se på TV hver dag, og siden det ikke er noe fastsatt på programmet kan du komme med ønsker til bartenderen. Goggen holder til på Bragernes Torg 9. Er dere en større gjeng som skal ut å se sport, kan det være lurt å ta turen innom The Kings Arms pub. Her er det god plass for sportsentusiaster i denne tradisjonelle brune puben. Skulle dere føle for det byr stedet på dart, biljard og også et Foosballbord. Her er det ingen grunn til å kjede seg! Med egen meny risikerer du heller ikke å gå sulten her. The Kings Arms ligger sentralt til, bare et lite steinkast unna togstasjonen. Adressen er Tollbugata 10.

For de sultne

En burde ikke drikke øl og se fotball på tom mage. Heldigvis sørger O’learys for at du får i deg rikelig med næring mens du heier på favorittlaget. På denne kjente, amerikanske bar- og restaurantkjeden finner du et stort utvalg av mettende retter og de har også et godt utvalg for vegetarianere. Ellers er O’learys en sportspub som ikke bare byr på fotball, men også amerikansk fotball og ishockey for å nevne noe. Ølutvalget er godt, stemningen er høy og du finner dem på Amtmand Bloms gate 2.

Den gode samtalen

Noen ganger er det godt å sette seg ned for en god prat mens sporten vises i bakgrunnen. På Lauritz er volumet noe lavere og stemningen noe roligere. Her kan du kjøpte deg noe godt å drikke og snakke med sidemannen, eller se på menneskene som passerer utenfor. De serverer lokalt øl, og har en varm uteservering for hyggelige sommerkvelder, men varmelampene holder uteserveringen lun også på kjøligere dager. Adressen er Bragernes Torg 2A.Med tanke på at Drammen ikke er en veldig stor by, byr den på et godt utvalg av barer og puber av ulik størrelse. Her finner du garantert et passende sted for å sette deg ned å se sport, enten det er med venner elle du er alene. De fleste barene ligger sentralt, i nærheten av togstasjon og bussholdeplasser, noe som gjør alt lett tilgjengelig uavhengig om du er fra byen eller bare er på dagsbesøk.